A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулося засідання постійної комісії Орининської  сільської ради з питань прогнозування, бюджету і фінансів, економічної політики, розвитку підприємництва, інвестицій та реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності

Дата: 12.02.2021 10:40
Кількість переглядів: 380

        Фото без опису

          11 лютого, під головуванням Петра Середи,  відбулося засідання постійної комісії Орининської  сільської ради з питань прогнозування, бюджету і фінансів, економічної політики, розвитку підприємництва, інвестицій та реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності .

      У засіданні взяли участь сільський голова Іван Романчук, секретар сільської ради Аліна Коханко, заступник начальника відділення поліції №1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНП у Хмельницькій області Руслан Безручко, керівники структурних підрозділів виконавчого апарату сільської ради.

        Комісія детально розглянула  проєкти програм, внесла свої корективи та зауважила, що викладені у них заходи є досить актуальними та їх реалізація є необхідною для успішного розвитку громади.

       Депутати та голова комісії взяли до розгляду усі питання порядку денного, а особливу увагу звернули на проєкти рішень «Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2020 рік» та «Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік».  

    Слід зауважити, що  в разі  підтримки ряду програм сесією сільської ради, що запланована на 16 лютого, громада зможе розпочати ряд заходів щодо благоустрою населених пунктів, вирішення найгостріших питань вуличного освітлення, стану доріг та соціального захисту жителів громади.

     Дякуємо депутатам за плідну роботу, небайдужість та реальне бажання працювати на розвиток громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора