A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулася шоста сесія Орининської сільської ради

Дата: 17.02.2021 11:42
Кількість переглядів: 360

   Фото без опису

   16 лютого, під головуванням Івана Романчука, відбулася шоста сесія Орининської сільської ради. В засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Анатолій Бернашевський, депутат районної ради Сергій Богачик, старости, керівники структурних підрозділів виконавчого апарату сільської ради.

   Перш за все були прийняті важливі для громади кадрові рішення. Депутатами було підтримано пропозицію сільського голови та затверджено на посаді першого заступника Довганюка Дмитра Миколайовича. Шустовецький старостинський округ відтепер очолює Михайло Гасюк, а Приворотський – Віталій Коробчук. Всі депутатські фракції підтримали внесені головою кандидатури, що свідчить про консолідацію депутатського корпусу з метою плідної роботи на розвиток нашої територіальної громади.

   Також одноголосно було прийнято ряд програм, що передбачають фінансування на вуличне освітлення, благоустрій, ремонт та утримання доріг, соціально-економічний розвиток, соціальний захист.

   Слід зауважити й те, що депутати підтримали програми з якими до сесії звернулася районна поліція, Центральна районна лікарня, Державна служба з надзвичайних ситуацій, районний центр зайнятості.

   На завершення до присутніх звернувся Анатолій Бернашевський та зауважив, що сесія пройшла продуктивно, прийняті рішення є надзвичайно важливими для громади та закликав і надалі працювати злагоджено та ефективно.

   Сільський голова подякував усім за плідну роботу, взаєморозуміння та гарні результати, а також зауважив на тому, що це лише перші кроки становлення громади, безліч питань потребують вирішення та професійного підходу і основне завдання виконавчої та законодавчої гілок влади працювати спільно, лише тоді громада стане успішною



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора