A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Продовжується об'їзд населених пунктів громади

Дата: 01.03.2021 13:42
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

З метою вивчення ситуації з функціонуванням та майновим станом закладів бюджетної сфери територіальної громади, перший заступник сільського голови Дмитро Довганюк, секретар ради Аліна Коханко, заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Мар'яна Цвик, завідувач сектором економіки та розвитку інфраструктури Вадим Ленга, продовжують здійснювати об'їзд населених пунктів.

Так, 26 лютого, робоча група оглянула заклади освіти та культури у Кадиєвецькому та Заліському старостинських округах. Щоб реально оцінити стан справ та сформувати напрямок вирішення найгостріших проблем потрібно побачити ситуацію на власні очі, поспілкуватися з жителями особисто, почути їхню думку. Заклади освіти у селах Кадиївці та Залісся перебувають у хорошому стані, звичайно є проблеми, без цього нікуди, але враховуючи ентузіазм, хазяйновитість та сумлінне виконання своїх обов'язків керівництвом шкіл та садочків, їх можна буде вирішити в недалекому майбутньому.

Болючим місцем кожного населеного пункту, на жаль, є заклади культури. Колись величні будинки культури на разі потребують величезних фінансових ресурсів. Те саме стосується і сільських бібліотек. Окрім цього, ще є маса проблем з вуличним освітленням, дорогами та благоустроєм. Однак визнання проблеми, її усвідомлення та пошук шляхів вирішення-це вже вагомий крок вперед.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора