A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує про співпрацю податківців з платниками

Дата: 16.03.2021 13:17
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

Співпраця податківців з  платниками

 

З метою привертання уваги платників податків на необхідність та своєчасність декларування доходів, отриманих протягом 2020 року,  застосування РРО (програмних РРО) фізичними особами – підприємцями та запровадження електронного документообігу, податківці Кам’янець –Подільської ДПІ винаходять креативні методи доведення інформації до свідомості спільноти.

Так, працівники інспекції разом з начальником Ігорем Бєлком, зустрілись з  керівниками громадських організацій  та фізичними особами - підприємцями  на  території  Центрального ринку. 

Податківці провели  роз’яснювальну роботу щодо  вчасного подання Податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік та зауважили, що  від відповідального ставлення до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку громадянами залежить економічний розвиток держави, її фінансова безпека та рівень соціального захисту.

 Під час спілкування з учасниками зустрічі обговорювалися питання щодо  новації у сфері застосування РРО, програмних РРО спрямовані, перш за все, на захист легального бізнесу та виведення з тіньового обігу частки готівкових розрахунків та безконтрольного обігу товарів. Також можливість скористуватися електронними сервісами ДПС України для подання звітності та сплати податків, проведення звірки взаєморозрахунків з бюджетом та отримання адміністративних послуг.       

 Але чимало запитань виникло в підприємців щодо   відтермінування  обов'язкового застосування РРО (програмних РРО) для фізичних осіб – підприємців, які є платниками єдиного податку першої-третьої групи.           

Спілкуючись з платниками,  податківці безкоштовно розповсюджували листівки про порядок декларування доходів громадян та  основні  моменти застосування  РРО/ПРРО.

Така форма співпраці податківців надає можливість ще більше порозумітись з платниками податків та громадянами міста і району.

 

 

УВАГА, ГАРЯЧА ЛІНІЯ!

 

          Кам’янець-Подільська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує, що   «гаряча лінія» відбудеться   із  начальником відділу електронних сервісів Чесньовською   Ніною Володимирівною  на тему «Застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг та законодавства в сфері готівкового обігу»   17  березня 2021 року  з 10-00 до 12-00, телефон  (3849)39496. 

 

Кам’янець-Подільська ДПІ

ГУ ДПС у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора