A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

1 квітня 2021 року сільський голова Іван РОМАНЧУК провів робочу нараду з керівництвом КП «Лебідь» Орининської сільської ради та начальником відділу житлово-комунального господарства.

Дата: 02.04.2021 11:27
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

Вчора, 1 квітня, сільський голова Іван РОМАНЧУК провів робочу нараду з керівництвом КП «Лебідь» Орининської сільської ради та начальником відділу житлово-комунального господарства. У нараді також взяли участь перший заступник сільського голови, секретар сільської ради та головний бухгалтер.

Основним питанням, що обговорювалося було функціонування комунального підприємства та пошук шляхів подолання його фінансової кризи. Іван Михайлович зазначив, що підприємство тепер мало б мати ширший спектр надання послуг, а не лише забезпечення функціонування водогону по Оринині, однак для початку необхідно вирішити питання з погашенням боргів та внесенням змін до його Статуту.

Для того аби винайти найбільш ефективний спосіб виведення КП «Лебідь» на належний рівень забезпечення послугами усіх населених пунктів та й взагалі вирішення його подальшої долі, дійшли до висновку, що це питання має бути обговорено на сесії та заслухано пропозиції депутатів щоб спільно прийняти рішення в інтересах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора