A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Задоволено 6 позовів окружної прокуратури, в результаті чого в державну власність буде повернуто 6 земельних ділянок загальною площею 12 га на суму 864 000 грн.

Дата: 20.05.2021 10:07
Кількість переглядів: 387

Задоволено 6 позовів окружної прокуратури, в результаті чого в державну власність буде повернуто 6 земельних ділянок загальною площею 12 га на суму 864 000 грн.

За результатами розгляду позовних вимог Кам’янець-Подільської окружної прокуратури 13.05.2021 Кам’янець-Подільським міськрайонним судом задоволено 6 позовів  окружної прокуратури в інтересах держави, про витребування 6 земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами населених пунктів Китайгородської сільської ради Кам’янець-Подільського району, загальною площею 12 га на суму 864 000 грн.

Головним управлінням Держгеокадастру в області у 2017 році прийнято накази про передачу земель сільськогосподарського призначення з порушенням норм безоплатної передачі земельних ділянок для даного виду використання які в подальшому були відчужені на користь третіх осіб.

В подальшому, з метою повернення в державну власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення, діючи на захист інтересів держави, Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою упродовж листопада-грудня 2019 року до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду подано 30 позовів з вимогами  про скасування незаконних наказів ГУ Держгеокадастру та витребування 30 земельних ділянок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора