A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

25 травня 2021 року з робочим візитом відвідала Орининську громаду голова Хмельницької обласної ради Віолета ЛАБАЗЮК в супроводі колег-депутатів Тетяни Зеленко, Андрія Кланца, Якова Цуглевича та Ігоря Гая

Дата: 26.05.2021 10:35
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

25 травня 2021 року з робочим візитом відвідала Орининську громаду голова Хмельницької обласної ради Віолета ЛАБАЗЮК в супроводі колег-депутатів Тетяни Зеленко, Андрія Кланца, Якова Цуглевича та Ігоря Гая.

У своєму виступі Віолета Олександрівна розповіла про основні напрямки роботи депутатського корпусу обласної ради, пріоритетні галузі для фінансування з обласного бюджету та досягнуті напрацювання.

Для того щоб ознайомитися з організацією діяльності громади та планами її керівництва щодо розвитку території, гості поспілкувалася з сільським головою, депутатським корпусом Орининської сільської ради, старостами та усіма запрошеними.

В ході зустрічі обговорили соціальну сферу, медичне обслуговування, оптимізацію закладів освіти, можливості місцевого бюджету, незадовільний стан автомобільних доріг місцевого значення, що сполучають населені пункти громади, високий ступінь зношеності водогонів та постійні пошкодження водопровідних мереж, можливість якнайшвидшого впровадження в дію програми «Питна вода», завершення газифікації населених пунктів громади та відсутність спортивних майданчиків зі штучним покриттям.

Діалог був конструктивним, присутні отримали обгрунтовані відповіді на усі задані питання. Віолета Олександрівна та депутати обласної ради запевнили усіх у своїй підтримці та подальшій плідній співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора