Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

18 червня 2021 року в сільському будинку культури відбувся звітний концерт вихованців та викладачів Орининської дитячої школи мистецтв "Мистецька феєрія"

Дата: 19.06.2021 10:38
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

18 червня 2021 року в сільському будинку культури відбувся звітний концерт вихованців та викладачів Орининської дитячої школи мистецтв "Мистецька феєрія".

Дітей та їх батьків, які зібралися на захід, привітали сільський голова Іван РОМАНЧУК, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Олена ПРОНОЗЮК та директор дитячої школи мистецтв Валентин ГНАТЮК, побажали вихованцям подальших творчих успіхів та наполегливості у навчанні. Найталановитішим діткам, які досягли вагомих здобутків у вивченні музичних дисциплін та брали активну участь у концертній діяльності та популяризації музичного мистецтва, вручили почесні грамоти. Двоє учнів класу "Образотворче мистецтво", Анастасія ТЕРНОВА та Вікторія МИРСЬКА отримали свідоцтва про закінчення Орининської дитячої школи мистецтв. Попереду у випускників відкривається ще більше можливостей і знання, які вони здобули під час навчання, стануть для них фундаментом для подальшого розвитку та реалізації особистості.

Далі вихованці та викладачі школи мистецтв за всіма напрямками навчання в закладі, підготували святковий концерт, який із задоволенням переглянули як їх батьки та друзі, так і жителі Орининської громади, які завітали на захід.

Зі сцени лунали пісні та музика у виконанні юних талантів, які демонстрували свою майстерність гри на різних музичних інструментах та свої вокальні дані. Учні також показали свої хореографічні здібності, які здобули під час навчання. Роботи юних художників з класу "Образотворче мистецтво" прикрасили хол будинку культури.

Творчий звіт продемонстрував, що школа залишається невичерпним джерелом натхнення і сміливих мистецьких проектів, всеосяжної любові до музики і гармонійного розвитку дитячих талантів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора