A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

24 червня 2021 року відбулося дев’яте засідання сесії Орининської сільської ради VIII скликання

Дата: 29.06.2021 11:35
Кількість переглядів: 382

24 червня 2021 року відбулося дев’яте засідання сесії Орининської сільської ради VIII скликання. На порядок денний виносилось 6 питань.

На засіданні були присутні депутат районної ради Олена ПРОНОЗЮК, старости, начальники структурних підрозділів сільської ради та запрошені.

Основним питанням засідання сесії - встановлення місцевих податків та зборів на території Орининської сільської ради. Завідувач сектору економіки та розвитку інфраструктури Вадим ЛЕНГА, грунтовно доповів присутнім про новий розмір податків та зборів, який буде запроваджено з січня 2022 року. Депутати, детально обговорили усі показники податків та затвердили дане питання.

Депутати сільської ради прийняли низку інших рішень – зокрема:

Про затвердження рішення виконавчого комітету Орининської сільської ради № 6 від 03 червня 2021 року “Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Орининської сільської ради в літній період 2021 року”;

Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік;

Про передачу основних засобів та інших необоротних активів;

Про звернення депутатів Орининської сільської ради до Верховної Ради України щодо невідкладного прийняття проекту Закону України № 5599 “Про запобіганням загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)”,

та ряд земельних питань.

Всі питання порядку денного були розглянуті та детально обговорені на засіданнях постійних комісій сільської ради. В результаті, засідання сесії пройшло по діловому та конструктивно.

По закінченню пленарного засідання 9 сесії сільської ради восьмого скликання сільський голова Іван РОМАНЧУК подякував депутатам за роботу, поздоровив усіх присутніх з наступаючим святом 25-ї річниці Конституції України та побажав міцного здоров’я, добробуту і затишку у родинах, високих досягнень, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства та нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора