A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято з нагоди Дня Національної поліції

Дата: 01.07.2021 15:36
Кількість переглядів: 710

Сьогодні у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції ГУНП в Хмельницькій області проходили офіційні заходи з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції, яке відзначається 4 липня.

У цей день щирі вітання, нагороди та теплі слова подяки для працівників поліції звучали від керівництва управління, територіальних громад району.

Перший заступник сільського голови Дмитро ДОВГАНЮК також привітав поліцейських офіцерів, нагородив грамотами та подарунками за сумлінне та професійне виконання службових обов’язків і завдань, пов’язаних із охороною прав і свобод людини, протидією злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку, та з нагоди Дня Національної поліції Євгена ЗЮБРИЦЬКОГО – дільничного офіцера поліції, лейтенанта поліції відділення №1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області та Анастасію ЛУКАЩУК – поліцейську СРПП, капрала поліції відділення №1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області.

На Національну поліцію в значній мірі покладені великі надії суспільства. Ця ділянка роботи була і залишається однією з найнеобхідніших і шанованих у суспільстві. Адже щоденно оберігати мир та спокій у нашій країні, на території громади, захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям – високе покликання хоробрих і мужніх людей, які обрали професію правоохоронця.

У День свята виступаючі бажали правоохоронцям міцного здоров’я, родинного тепла, миру, високих професійних здобутків у благородній справі – служінні українському народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора