A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В Орининській територіальній громаді відбулася робоча зустріч стосовно роздрібної торгівлі підакцизними товарами

Дата: 06.07.2021 13:55
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

В Орининській територіальній громаді відбулася робоча зустріч стосовно роздрібної торгівлі підакцизними товарами

Заступником начальника Кам’янець-Подільської ДПІ – Ніною Чесньовською та завідувачкою територіального сектору контролю за підакцизною продукцією ГУ ДПС у Хмельницькій області – Наталією Лупійчук проведено спільну робочу зустріч з першим заступником голови Орининської територіальної громади Дмитром Довганюком з питання залучення наявних резервів додаткових надходжень податків і зборів до місцевих бюджетів громади в т.ч. за рахунок надходження акцизного податку із реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та плати за ліцензії на виробництво, оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального.

На зустрічі піднімались питання отримання ліцензії суб’єктами господарювання на території громади та інформування про випадки без ліцензійної діяльності; проведення інвентаризації площ земельних ділянок в розрізі категорій земель по юридичних та фізичних особах, розширення бази оподаткування шляхом залучення наявних резервів; наголошено на залученні платників до сплати ПДФО, легалізації заробітної плати, сплати військового збору; обговорювались сучасні стандарти у спілкування з органами ДПС України в т.ч. через сервіс «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету – за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС України.

У свою чергу Дмитро Довганюк наголосив, що для аналізу та встановлення наявних резервів по надходженнях до бюджетів усіх рівнів в керівництва громади відсутній доступ до інформації про найманих осіб, середній заробітній платі по суб’єктах господарювання на території громади.

 

 

         Кам’янець-Подільська ДПІ

ГУ ДПС у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора