A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

Дата: 13.07.2021 11:18
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ

Неодноразово до сільського голови та депутатського корпусу Орининської сільської ради надходили звернення громадян щодо функціонування ФАПів на території громади. Ця проблема виникла у поточному році у зв’язку з низкою вимог Національної служби здоров’я України до організації функціонування сільських пунктів здоров’я (так тепер називаються колишні ФАПи).

Зрозуміло, що ми не можемо залишатись без медицини на селі, де більша половина населення, - це люди пенсійного віку, а їм потрібна постійна медична допомога, також є діти, які теж часто хворіють. Проте, керівництво громади жодним чином не може впливати на ситуацію адже сільські ФАПи знаходяться на балансі Кам’янець-Подільського Центру ПМСД, керівник Ростецький Станіслав Францович. Тому, рекомендуємо Вам з усіх організаційних питань звертатися саме до Центру ПМСД.

На даний час, керівництво громади вивчає питання можливості передачі на баланс Орининської сільської ради амбулаторії сімейної медицини, до складу, якої входять ФАПи. Після чого сільська рада зможе самостійно впливати на вирішення даної проблеми та робитиме все можливе, щоб зберегти медицину на селі, і наші мешканці одержували належне медичне обслуговування.

 

Сільський голова                                                                            Іван РОМАНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора