A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З Днем Народження, рідна країно

Дата: 24.08.2021 20:14
Кількість переглядів: 658

З Днем Народження,рідна країно????????

Сьогодні громада гучно святкувала ювілей Незалежності у центральній садибі, селі Оринин. Гостями свята були Ігор Гай- депутат обласної ради, Сергій Богачик та Олена Пронозюк Олена Пронозюк- депутати районної ради, директор СТзОВ ГАРАНТ Олег Комарніцький, підприємець Микола Мельник, старости, педагогічні колективи шкіл та дитячих садків, працівники закладів культури, депутати місцевої ради та звичайно, наші найкращі жителі громади??.

Урочисту атмосферу для гостей створювали талановиті діти, викладачі дитячої школи мистецтв, фольклорні колективи з кожного старостинського округу та сусіди з інших ОТГ????

Гостей пригощали: садиба «Перевесло», місцеві підприємці та наші старости????

У вітальному слові Іван РОМАНЧУК звернувся до громади з щирими побажаннями миру та процвітання нашій країні і відзначив грамотами та подарунками працівників різних сфер діяльності,які сумлінно виконують свої обов‘язки та спрряють розбудові Незалежності України,а також нагородив переможців та учасників конкурсу на найкреативніше відеопривітання????.

Ігор Гай, від імені голови обласної ради Віолети Лабазюк, вручив грамоти, відзнаки та подарунки та побажав нашій громаді гарних здобутків та процвітання кожній родині, мирного неба та благополуччя.

З прекрасним подарунком на свято завітав депутат районної ради, директор філії ТОВ СП «Нібулон» Сергій Богачик. Він вручив сільському голові ключі від автобуса, який був дуже потрібний сільській раді. Безмежна вдячність за такий щедрий подарунок Сергію Вікторовичу та генеральному директору ТОВ СП «Нібулон» Олексію Вадатурському, нехай Ваші добрі справи увінчаються успіхом підприємства та добробутом ваших родин????????.

Всі присутні милувалися красою вишитих виробів, які об‘єдналися у виставку. Шикарні прикраси з бісеру, картини, скатертини,рушники, сорочки та сукні вражали своєю красою.

Смачні страви, приготовані з любов‘ю, руками господинь з кожного старостинського округу, могли посмакувати усі присутні! Навіть мінлива погода не вплинула на атмосферу свята, гості насолоджувалися концертною програмою, робили світлини біля різноманітних локацій та фотозон, пригощалися та приємно проводили час????.

Народні гуляння у супроводі гурту «Стожари» були мега драйвові та веселі????????

Щира подяка усім,хто розділив з нами радість цього свята, ви найкращі і ми старалися для вас????????.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора