A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ "АГРО ВАРТА" В ДІЇ

Дата: 13.10.2021 14:41
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

В 2021 році запроваджено пілотний проект «Агро Варта». Відповідно до проекту створено нову належну систему поводження з тарою з-під засобів захисту рослин, що сприяє ефективній утилізації тари за рахунок виробника.

Проблема утилізації тари з-під засобів захисту рослин є нагальною на теперішній час і запуск даного проекту підвищить культуру відповідального поводження з відходами та наблизить до високих стандартів європейського рівня.

Даний проект отримав офіційну підтримку Міністерства економіки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів України.

Названо компанії-виробники засобів захисту рослин, які є засновниками «Агро Варти» і якими за результатами тендеру буди відібрані компанії, що мають ліцензію Міністерства  захисту  та природних ресурсі України на поводження з небезпечними відходами. Компанії - переробники безкоштовно для кінцевих користувачів забезпечать повний цикл поводження з тарою з-під засобів захисту рослин компаній-учасників проекту ( збирання, перевезення, переробку та утилізацію).

На електронній платформі за посиланням http://agrovarta.org/ приймаються заявки  в онлайн - форматі на збір та переробку тари.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора