A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кадиєвецькі осінні вечорниці

Дата: 23.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 212

  Осінь-господиня позолотила усе навколо і запросила на своє свято до Кадиєвецького ліцею. В стінах закладу 22 жовтня до пізнього вечора панував сонячний настрій. Ліцеїсти 1-5 класів вразили всіх присутніх нестримним поривом фантазії. Композиції з квітів, овочів та фруктів були виготовленні з надзвичайною майстерністю та креативним підходом.

Фото без опису

  Діти з великою цікавістю брали участь у веселих конкурсах, відгадували загадки, співали та танцювали. Родзинкою свята стало дефіле юних моделей «Міс золота осінь». Костюми з елементами, виготовленні  з природних матеріалів, викликали захват. Компетентне жюрі об’єктивно оцінило кожну команду та нагородило грамотами і пам’ятними подарунками.

  Чарівниця-осінь не забула і про старших учнів і запросила їх на «Подільські вечорниці». Дійство вілбувалося в святково прибраній залі, стилізованій під інтер’єр української хати. Хлопці та дівчата розважались піснями, жартами, читили гуморески та розігрували кумедні сценки. Активнісь проявили вчителі, які згадали велику кількість українських пісень.

  Традиції переплелись із сучасністю: караоке допомогло віднайти нові вокальні таланти.

  Запальні ведучі зуміли підтримати піднесену атмосферу свята.

  У підготовці до тематичних заходів взяли участь директор ліцею, заступник директора ліцею з виховної роботи, педагог-організатор, класоводи та класні керівники, а також батьки.

  Ліричні нотки осінньої мелодії назавжди залишаться приємними спогадами у душі кожного, хто долучився до свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора