A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Житель міста Кам’янця-Подільського, який викрадав велосипеди, поніс кримінальну відповідальність за скоєне

Дата: 04.11.2021 10:58
Кількість переглядів: 406

Житель міста Кам’янця-Подільського, який викрадав велосипеди,

поніс кримінальну відповідальність за скоєне

Працівниками Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину мешканця міста Кам’янця-Подільського, який таємно викрадав з приміщень під’їздів велосипеди.

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом окружної прокуратури слідчим відділом Кам’янець-Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що 21 квітня 2021 року близько 01 год. 00 хв. один із місцевих жителів скориставшись тим, що двері в гуртожиток по вулиці Нігинське шосе, 26,  в місті Кам’янці-Подільському незачинені, проник у приміщення гуртожитку де піднявшись на 5 поверх та відчинивши двері проник до балконного приміщення, де зберігають свої особисті речі мешканці гуртожитку, та за допомогою заздалегідь принесених з собою кусачок, пошкодивши протиугінний тросовий замок, яким був закріплений велосипед, із балконного приміщення 5 поверху гуртожитку, викрав велосипед.

Після чого, піднявшись на 6 поверх та відчинивши двері, проник до балконного приміщення, де за допомогою заздалегідь принесених з собою кусачок, пошкодивши протиугінний тросовий замок, яким був закріплений велосипед, із балконного приміщення 6 поверху гуртожитку також таємно викрав велосипед

Крім того, 22 квітня 2021 року близько 05 год. 00 хв., він же скориставшись тим, що двері в під’їзд №2, по вулиці Матросова, в місті Кам’янці-Подільському залишись незачиненими, проник у приміщення підїзду, де шляхом пошкодження протиугінного тросового замку, яким був закріплений велосипед, із майданчику розташованого на першому поверху вказаного під’їзду, умисно викрав велосипед.

Тоді ж,  близько 05 год. 15 хв шляхом відчинення металевих дверей проник до підї’зду №1, будинку №154, що по вулиці Тімірязєва, в місті Кам’янці-Подільському де із сходинкового майданичику розташованого між першим та другим поверхом вказаного під’їзду викрав велосипед.

Крім того, він же, 03 травня 2021 року близько 23 год. 30 хв., скориставшись тим, що двері до під’їзду №4 будинку №77 по вулиці Вокзальна в місті Кам’янці-Подільському незачинені, проник у приміщення під’їзду, де перебуваючи на першому поверсі, за допомогою заздалегідь принесених з собою кусачок, пошкодивши протиугінний тросовий замок, із площадки, яка розташована на першому поверсі під сходинковим маршем викрав велосипед.

Після чого, того ж дня, близько 23 год. 32 хв., діючи з єдиним умислом спрямованим на таємне викрадення чужого майна, скориставшись тим, що двері до під’їзду будинку незачинені, проник у приміщення під’їзду №4 будинку №77 по вулиці Вокзальна, в місті Кам’янці-Подільському Хмельницької області, де перебуваючи на першому поверсі, із площадки, яка розташована на першому поверсі під сходинковим маршем, також умисно викрав велосипед.

Обвинувачений свою вину визнав повністю та частково відшкодував завдані збитки.

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 15.09.2021 засудженому призначено покарання у виді реального позбавлення волі на строк 3 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора