A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

23 грудня 2021 року відбулося заключне в цьому році засідання тринадцятої сесії VIII cкликання Орининської сільської ради.

Дата: 24.12.2021 10:16
Кількість переглядів: 507

 

Фото без опису

23 грудня 2021 року відбулося заключне в цьому році засідання тринадцятої сесії VIII cкликання Орининської сільської ради.

В роботі пленарного засідання взяли участь 20 депутатів Орининської сільської ради, депутат обласної ради Ігор ГАЙ та депутат районної ради Олена ПРОНОЗЮК, посадові особи виконавчого апарату сільської ради, старости.

На порядок денний заключного пленарного засідання сесії було винесено 17 питань, які попередньо розглядалися галузевими постійними комісіями ради. Серед найважливіших питань – затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2021 року; уточнення показників сільського бюджету на 2021 рік; затвердження сільського бюджету на 2022 рік.

Затвердили низку програм та положень: «Про Програму підготовки і проведення культурно-масових заходів, відзначення загальнодержавних та професійних свят, ювілейних дат на 2022 рік», «Про Програму «Шкільний автобус» на 2022 рік», «Про Програму «Харчування дітей» на 2022 рік», «Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності відокремленого підрозділу Організації ветеранів України Орининської сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2022-2023 роки», «Про Програму фінансової підтримки та розвитку КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Староушицької селищної ради на 2022-2024 роки», «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Орининської територіальної громади».

Депутати також проголосували за клопотання щодо безоплатної передачі обєктів, майна та інших товарно матеріальних цінностей, що знаходяться на території Орининської територіальної громади.

Підтримали пропозицію вступу до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

Затвердили План заходів щодо створення безбар’єрного простору на території Орининської сільської ради на 2021-2022 роки.

На пленарному засіданні сесії також було розглянуто низку земельних питань.

В результаті обговорення з усіх питань були ухвалені відповідні рішення.

Оскільки це була завершальна сесія у 2021 році сільський голова подякував депутатам за плідну, злагоджену, конструктивну роботу, за активну громадську позицію та небайдужість до долі Орининської територіальної громади і кожного її жителя. Привітав усіх присутніх з прийдешніми святами, побажав усім міцного здоров’я і сімейного затишку, вірних друзів і щирих людей на дорозі життя. Щоб Новий рік і Різдвяна зоря принесли у кожну домівку щастя і достаток, мир і тепло, надію та оптимізм!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора