A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дорогі жителі Орининської територіальної громади!

Дата: 29.12.2021 08:52
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

 

Дорогі жителі Орининської територіальної громади!

Від щирого серця радий вітати усіх Вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим  роком та Різдвом Христовим!

У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці.

Вірю, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кра-щим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо та подаруємо один одному найдорожче і найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим  роком та Різдвом Христовим!

З повагою сільський голова                                                                     Іван РОМАНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора