A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«Хмельницькгаз Збут»: у січні ціна блакитного палива для населення не зміниться

Дата: 10.01.2022 08:36
Кількість переглядів: 217

Для побутових споживачів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», кубометр у січні коштуватиме 7,99 грн.

Попри цінові антирекорди на енергоресурс у країнах ЄС та вітчизняному оптовому ринку,  довгострокові тарифні пропозиції компанії – «Твій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж», застрахували населення від здорожчання блакитного палива до травня 2022 року.

«Ми «заморозили» ціну газу для побутових клієнтів на позначці 7.99 грн за кубометр до закінчення нинішнього опалювального сезону. Це стало можливим завдяки контракту на поставку необхідних обсягів енергоресурсу з НАК «Нафтогаз України». Тому 409 тисяч домогосподарств, що користуються послугами «Хмельницькгаз Збуту», захищені від цінових негараздів під час холодів. До того ж для належного обслуговування клієнтів наша компанія володіє розгалуженою мережею представництв на теренах області та сучасними і зручними онлайн сервісами», – підкреслює директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Варто зауважити, що тисячі підписників тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» взагалі зменшили суми за обігрів домівок з індивідуальним опаленням. Зокрема, їхні грудневі рахунки у середньому можуть «полегшати» майже на тисячу гривень кожен. Адже завдяки сплаті за газ рівними частинами протягом року пікові витрати у холодну пору рівномірно розподіляються на теплі місяці.

Нагадаємо, запорукою стабільного постачання енергоресурсу та якісного сервісу є вчасні платежі за надані послуги. Розраховуватися за використане блакитне паливо необхідно щомісяця до 25 числа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора