A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту

Тиждень фізичної культури та спорту!!!

З метою пропагування  здорового способу життя, ставлення до власного здоров’я як до найвищої цінності  в  Орининській громаді  пройшов Тиждень фізичної культури та спорту. Під час проведення тижня  робота  була спрямована на виховання в молоді ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, поглиблення базових знань з питань культури здорового способу життя і спорту, залучення дітей та молоді  до систематичних занять фізичною культурою; виховання  сміливості, наполегливості, витримки, виявлення кращих спортсменів  громади.   

16:02:00 09.09.2023

Турнір з міні-футболу

Традиційно День захисту дітей - це міжнародне свято, яке щорічно відзначається 1 червня. У рамках святкування на базі Орининського ліцею для дітей  громади проводився турнір з міні-футболу. Між собою змагались команди п’яти закладів загальної середньої освіти Орининської сільської ради.            У матчі, в напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу, спортсмени показали наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій, адже люблять цей вид спорту, охоче змагаються, показуючи вміння та досвід. Турнір видався цікавим, а головне – насиченим напруженими моментами.             Після закінчення турніру відбулася урочиста церемонія нагородження. Грамоти  та призи командам переможницям та учасникам, вручав Перший заступник Орининського сільського голови Довганюк Дмитро Миколайович.  І місце у турнірі з міні – футболу здобула збірна команда Орининського ліцею, ІІ місце - Приворотського ліцею, ІІІ - Чорнокозинецького ліцею, IV місце - Кадиєвецького ліцею та Залісько-1 гімназії.

09:16:50 02.06.2023

ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

10 травня 2023 року в спортивному залі Кадиєвецького ліцею відбувся турнір із волейболу першості ОТГ серед команд закладів загальної середньої освіти. У змаганнях узяли участь шість команд: дві команди від Кадиєвецького ліцею, дві команди від Орининського ліцею та дві команди від Залісько-1 гімназії.

08:47:41 11.05.2023

Засідання Школи вищої педагогічної майстерності

      Задля згуртування педагогічної спільноти завдяки ефективній взаємодії спільного проєктування розвитку шкіл як місця комфортного і успішного навчання дітей, на базі Орининського ліцею було створено аудиторію із вчителів початкової школи, тренером якої стала Валентина Жив’єцка, яка й провела 26 квітня засідання Школи вищої педагогічної майстерності вчителів початкових класів. У роботі  засідання взяли участь вчителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти Орининської територіальної громади.

10:41:16 27.04.2023

Дзвони Чорнобиля

         26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя тисячів людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії.

15:05:06 26.04.2023

Живи, Кобзарю, в пам'яті людській!

        У рамках проведення щорічного огляду-конкурсу читців-декламаторів поезії «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!», 1 березня на базі Орининського ліцею відбувся ІІ етап конкурсу, присвячений 209-ій річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.

09:55:37 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора