A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту

З днем Всеукраїнського бібліотекаря!

Осінь повноправно володарює на землі... То дощить, то дарує скупі промінчики сонечка… Тішимось усім... Та, попри усе, життя продовжується... І ось на календарі знову значима дата - День бібліотекаря!  Згадалось одразу дитинство... а за ним і юність... Як ходили до бібліотек, вибирали книги... Ряд стелажів... І ти ходиш між ними тихо-тихо, аби не сполохати книжкових героїв... І вибираєш для себе щось цікаве... Минає час... Змінюються уподобання... А книги залишаються... Залишаються і люди, які є оберегом художніх видань... Шановні бібліотекарі, зі святом вас - З ДНЕМ БІБЛІОТЕКАРЯ! Миру вам, наснаги, віри, добра! У ваших руках неоціненний скарб - книги... А це - і історія, і сьогодення,  і майбутнє...  Будьте гідними своєї справи! Зі святом!

10:44:13 30.09.2022

З Всеукраїнським днем дошкілля!

За вікном дощить... Осінь... Хочеться тепла, як ніколи ... І життя дарує його датою у календарі... 27 вересня - День дошкілля!!! А що може бути затишнішим, щемнішим, теплішим,  добрішим , світлішим, ніж ясноока малеча, відкрита й джерельно чиста у своїх мріях та сподіваннях!!! Шановні працівники дошкілля, скульптори дитячих душ, маляри дитячих сердечок, у день професійного свята приймайте  найщиріші вітання!!! Миру вам, впевненості у завтрашньому дні, мудрості та оптимізму!  Не втрачайте різнокольорових барв життя навіть  у песимістичному сьогоденні... Все минеться.. Просто пам'ятайте - саме у ваших вмілих руках наше світле майбутнє - наші  дітки!!! Зі святом!!! Слава Україні!!!

09:43:03 27.09.2022

Про відзначення Дня фізичної культури і спорту та проведення Олімпійського уроку й Олімпійського тижня!

       З метою розвитку олімпійського руху в області, популяризації здорового способу життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму здобувачів освіти  були організовані фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в ЗЗСО Орининської сільської ради у рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня та до Дня фізичної культури і спорту в Україні, який відзначається в нашій країні щорічно в другу суботу вересня. Це свято всіх, хто любить спорт.

13:26:06 09.09.2022

Навчання з цивільного захисту!

 29 серпня поточного року в закладах освіти Орининської сільської ради головним фахівцем відділу організації пожежно - профільної роботи та заходів цивільного захисту Кам’янець — Подільського районного управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, підполковником служби цивільного захисту Чорним В. С., було проведено теоретичне заняття з охорони праці, пожежної, радіаційної  безпеки, цивільної оборони, вибухобезпеки, поводження в надзвичайних ситуаціях тощо.

12:28:59 30.08.2022

Відзначення Дня молоді України!

     У Орининському ліцеї відбувся перший відкритий турнір з настільного тенісу. Змагання, які пройшли 12 серпня, приурочили до Дня молоді України.

14:29:48 12.08.2022

Відзначення Дня Української Державності!

      Сьогодні, у рамках відзначення Дня Української Державності, на базі Орининського ліцею для дітей  громади проводився турнір з міні-футболу. Між собою змагались дві команди сіл Оринина та Ріпинців.  У матчі в напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу, спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій, адже люблять цей вид спорту, охоче змагаються, показуючи вміння та досвід. Турнір видався цікавим, а головне – насиченим напруженими моментами.             Після закінчення турніру відбулася урочиста церемонія вручення грамот команд, які посіли призові місця. І місце у турнірі із міні – футболу здобула збірна команда з сіл Ріпинець та Оринина, ІІ місце посіла команда із села Оринина. На згадку про цей турнір зробили фото.

13:07:17 28.07.2022

З Днем Конституції України!

   26 років тому наша держава прийняла основний закон – Конституцію України, і з того часу ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Нехай же в день Державного свята - Дня Конституції - в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою незламну країну, за її  Збройні Сили які відстоюють щохвилини Незалежність та територіальний суверенітет.  Як показує історичний досвід нашої держави, шлях до волі ніколи не був легким і нині ми знов повинні боротися за дотримання та втілення в життя конституційних принципів, які гарантуватимуть нам мирне та вільне життя в нашій державі.

10:27:22 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора