A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

9 лютого відбулося спільне засідання постійної комісії Орининської сільської ради

Дата: 10.02.2021 09:58
Кількість переглядів: 304

          Фото без опису

        9 лютого відбулося спільне засідання  постійної комісії Орининської сільської ради з питань будівництва, житлово-комунального господарства та розвитку спільної власності територіальних громад, торгівельного, побутового обслуговування, транспорту і зв'язку та постійної комісії з агарних питань, земельних відносин, природокористування та екологічної безпеки. Засідання проводили голови постійних комісій Ігор Демченко та Микола Чорний. В обговоренні питань також приймав участь сільський голова Іван Романчук, секретар сільської ради та керівники структурних підрозділів.

         За пропозицією депутатів на засіданні були розглянуті профільні питання, які стосуються компетенції постійних комісій, а саме:

  1. Про Програму благоустрою населених пунктів Орининської сільської ради на 2021-2025 роки;
  2. Про Програму вуличного освітлення населених пунктів Орининської сільської ради на 2021-2025 роки;
  3. Про Програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання  вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Орининської сільської ради на 2021-2025 роки;
  4. Про затвердження Програми «Питна вода» Орининської сільської ради на 2021-2025 роки;
  5. Про Програму соціально-економічного розвитку Орининської сільської ради на 2021 рік та ряд земельних питань.

         Обговорення питань порядку денного проходило досить жваво та принесло ефективні результати. Голови та члени комісій погодили проекти профільних програм, зазначивши важливість їх прийняття для розвитку громади. Слід зауважити, що усі депутатські запити та звернення, які надійшли напередодні,  з пропозиціями щодо вирішення проблемних питань територій громади, були враховані в програмах та заплановане їх вирішення в найкоротші терміни при наявності фінансових можливостей.

         Ряд земельних питань також знайшли підтримку депутатських комісій, а частина були повернуті на вивчення у відділ земельних ресурсів, з метою встановлення законності їх позитивного вирішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора