A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До уваги жителів громади! 3 29 березня  по 29 квітня 2021 року оголошується місячник з благоустрою населених пунктів громади

Дата: 26.03.2021 13:12
Кількість переглядів: 783

                                                         Фото без опису

3 29 березня  по 29 квітня 2021 року оголошується місячник з благоустрою населених пунктів громади. Відповідне рішення від 26.03.2021 року №1 «Про проведення місячника з благоустрою в населених пунктах Орининської сільської ради» було прийнято виконавчим комітетом сільської ради. З метою покращення стану довкілля, упорядкування, озеленення та благоустрою населених пунктів сільська рада закликає жителів громади привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, сквери, зони відпочинку. Звертаємось до всіх організацій, що розташовані на території сільської ради провести  роботи спрямовані на поліпшення благоустрою власної території та прилеглих територій загального користування.

Кожен мешканець громади має змогу долучитись до щорічного місячника з благоустрою. Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному селу необхідно витратити зовсім не багато часу. Для цього потрібно організувати прибирання на власному подвір’ї та вулиці.

Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожна людина!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора