A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дякуємо нашим спонсорам

Дата: 23.04.2021 11:43
Кількість переглядів: 1049

 

22 квітня до Орининської сільської ради завітали генеральний директор ТОВ «Промінь Галичини» Олександр Бурейко та регіональний менеджер по роботі з соціальними проектами корпорації AГРОПОСПЕРІС Тетяна Тітова.

В рамках угоди про соціальне партнерство між Орининською сільською радою та ТОВ «Промінь Галичини» Олесандр Леонідович придбав для потреб громади обладнання: мотокоси, бензопили, висоторіз та комплектуючі деталі до них від офіційного представника STIHL.

ТОВ «Промінь Галичини» вже багато років працює на території колишньої Кадиєвецької сільської ради, а тепер уже Орининської територіальної громади. Завдяки добросовісному та відповідальному ставленню до виконання укладених соціальних угод підприємством, яке очолює Олександр Бурейко, для села Кадиївці зроблено багато гарних справ, його підтримку постійно відчувають заклади освіти та пересічні жителі. Так буде і надалі, запевняє Олександр Леонідович.

Політика компанії AГРОПОСПЕРІС спрямована на підтримку соціальних проектів, місцевих закладів освіти, охорони здоров'я та для покращення рівня життя мешканців громади. Саме тому Олександр Бурейко одразу ж відгукнувся на пропозицію керівництва сільської ради та придбав такі необхідні інструменти для того, аби працівники житлово-комунальної служби мали можливість якнайшвидше розпочати роботи з благоустрою сіл громади.

Сільський голова Іван Романчук щиро подякував за таку вагому допомогу та зауважив, що ця підтримка - свідчення небайдужого ставлення до проблем села і розуміння непересічної важливості участі бізнесу у розвитку громади та покращення рівня життя кожного сільського мешканця.

Отож від імені виконавчого апарату, старост, депутатів та кожного жителя висловлюємо вдячність ТОВ «Промінь Галичини» та корпораціїAГРОПОСПЕРІС за постійну підтримку, бажаємо успіхів та процвітання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора