A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День знань в Орининській територіальній громаді

Дата: 01.09.2021 15:32
Кількість переглядів: 1092

Фото без опису

Сьогодні дзвінкоголосий першовересневий дзвоник урочисто прозвучав у всіх загальноосвітніх закладах Орининської сільської ради. Слова вітання шкільній спільноті лунали від голови Орининської сільської ради Івана РОМАНЧУКА, який завітав на свято в Орининський ліцей. Чорнокозинський ліцей щиро вітав перший заступник сільського голови Дмитро ДОВГАНЮК. Начальник відділу освіти КТМС Олена ПРОНОЗЮК бажала успіхів та наснаги на першовересневому дійстві у Приворотському ліцеї, секретар Орининської сільської ради Аліна КОХАНКО тепло привітала зі святом шкільну спільноту Кадиєвецького ліцею, на урочистій лінійці в Заліській -1 гімназії був присутнім головний спеціаліст відділу освіти Павло БЕЗВЕРХИЙ.

Цьогоріч, 56 першокласників вперше переступили шкільний поріг. У святковій атмосфері, урочисто кожному першачку було вручено від голови Орининської сільської ради «Набір першокласника». Оберемками квітів, щирими посмішками, великими сподіваннями розпочався новий навчальний рік!

Нехай же сьогоднішній старт у нове, незвідане,цікаве шкільне життя буде вдалим,успішним,сповненим успіхів, великих досягнень, добрим та світлим....



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора