A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 13:14
Кількість переглядів: 491

Цьогоріч День захисту дітей – свято, яке набуло особливого сенсу, адже через вторгнення ворогів на територію України тисячі дітей залишились сиротами, позбулися будинків або поїхали з рідного краю.

Наша громада з радістю прихистила у себе 199 діток-переселенців. Їхнє дитинство відібрала війна, тому для них зараз як ніколи важлива психологічна підтримка, живе спілкування з однолітками та позитивні емоції.

Сьогодні офіційної програми заходів у громаді не буде, але без розваг діти не залишаться.

Так, в приміщенні Орининської гімназії, колективом Дитячої школи мистецтв спільно з дітками-переселенцями, було організовано невеличкий концерт. Учасники заходу порадували присутніх своїми талантами: грою на фортепіано, вокалом та художніми здібностями. З вітальним словом виступили сільський голова Іван РОМАНЧУК, заступник начальника Кам'янець-Подільської військової адміністрації Юрій ЗАВАЛЬНЮК та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена ПРОНОЗЮК.

Також, не обійшлося і без спортивних ігор. У «Веселих стартах» між собою змагались дві молодших команди та дві команди старших учасників. Веселий сміх та гамір панували на спортивному майданчику. Щасливі та задоволені, сповнені позитивних емоцій, дітки ділились враженнями від дійства. А переможці, звичайно ж отримали заслужені нагороди!

Сьогодні діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин.

Не оминули, в цей день увагою і діток-сиріт. Усім їм від імені сільського голови та виконавчого комітету сільської ради були вручені цікаві подарунки.

Наші діти заслуговують на щасливе, мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів.

Бажаємо кожній дитині зростати в мирі, будьте здорові, радісні, мрійте та любіть Україну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора