A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Організувала нарколабораторію – на Хмельниччині судитимуть харків’янку (ФОТО)

Дата: 05.08.2022 11:01
Кількість переглядів: 502

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно 42-річної харків’янки за фактами незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах та прекурсорів, а також придбанні та зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313 Кримінального кодексу України).

 

Слідством встановлено, що жінка наприкінці минулого року придбала через Telegram-канал прекурсори та обладнання для виготовлення психотропних речовин.

 

В своєму тимчасовому помешканні у м. Кам’янець-Подільський вона обладнала нарколабораторію, де виготовляла для подальшого збуту особливо небезпечну психотропну речовину PVP.

 

В ході проведених за місцем проживання обвинуваченої обшуків виявлено та вилучено обладнання для виготовлення синтетичних наркотиків, знаряддя для вживання наркотиків, пластикові ємності з ймовірно наркотичними речовинами, пакетики для фасування, записи та комп’ютерну техніку, а також майже 900 г виготовленої забороненої речовини.

 

Їй загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.

 

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора