A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З Днем знань!

Дата: 01.09.2022 09:16
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній для всіх.

На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.

Дорогі земляки! Від щирого серця дозвольте привітати з цим всенародним святом, що об’єднує всі покоління та залишається в пам’яті назавжди. Бажаю усім школярам сил та наснаги, наполегливості та терпіння, пошуків та здобутків, цілеспрямованості та завзятості. Успіхів, добра, щастя, благополуччя, мирного неба, натхненної праці, здійснення усіх мрій та сподівань! Окремі слова вдячності педагогам, що присвячують своє життя благородній справі виховання та становлення майбутнього України.

Зі святом усіх - із Днем знань. З початком нового навчального року!

З найкращими побажаннями сільський голова Іван РОМАНЧУК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора