A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За реагування прокуратури до бюджету міської ради надійде понад 130 тисяч гривень

Дата: 05.09.2022 13:45
Кількість переглядів: 276

За реагування прокуратури до бюджету міської ради надійде

понад 130 тисяч гривень

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено повернення до бюджету понад 130 тис грн. надміру виплачених коштів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Встановлено, що однією із мешканок міста Кам’янець-Подільський, з метою отримання вказаної державної допомоги, упродовж 10 років, з квітня 2007 року по серпень 2017 року, кожних півроку подавалися до Департаменту соціального захисту населення Кам'янець-Подільської міської ради декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги, в які попередньо нею вносилися недостовірні дані.

На підставі поданих документів, управлінням соціального захисту населення безпідставно призначено і виплачено останній державну соціальну допомогу як малозабезпеченій сім’ї, на загальну суму 139582,90 грн.

Незважаючи, що відповідачка визнана винуватою у вчиненні кримінального правопорушення та притягнута до кримінальної відповідальності у березні 2021 року, проте в добровільному порядку надміру отримані кошти нею не повернуто.

Реагуючи на вказане порушення, окружна прокуратура звернулася до суду з вимогою стягнути безпідставно виплачену державну соціальну допомогу.

Постановою Хмельницького апеляційного суду позов задоволено в повному обсязі.

За інформацією Кам’янець-Подільської окружної прокуратури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора