Нарада кухарів з питань безпеки і якості продуктів харчування та продовольчої сировини
04 жовтня 2022 року на базі Орининського ліцею відбулась нарада керівників загальноосвітніх закладів освіти, закладів дошкільної освіти, кухарів з питань безпеки і якості продуктів харчування та продовольчої сировини. В нараді взяли участь І.О. Коритник - санітарний фельдшер відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець – Подільського Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області та Н.В. Бойко – головний спеціаліст відділу харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець – Подільського Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.
Керівникам освітніх закладів були надані рекомендації щодо забезпечення учнів та вихованців якісним, повноцінним харчуванням, а саме, здійснення контролю за якістю продуктів, що надходять до закладу, умовами їх зберігання, контролю за санітарно-протиепідемічним режимом харчоблоку, фактичним виконанням меню, контроль за якістю готової продукції.