Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Нарада кухарів з питань безпеки і якості продуктів харчування та продовольчої сировини

Дата: 05.10.2022 09:58
Кількість переглядів: 192

 

  04 жовтня 2022 року на базі Орининського ліцею відбулась нарада керівників загальноосвітніх закладів освіти, закладів дошкільної освіти, кухарів з питань безпеки і якості продуктів харчування та продовольчої сировини. В нараді взяли участь І.О. Коритник - санітарний фельдшер відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець – Подільського Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області та Н.В. Бойко – головний спеціаліст відділу харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець – Подільського Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

Керівникам освітніх закладів були надані рекомендації щодо забезпечення учнів та вихованців якісним, повноцінним харчуванням, а саме, здійснення контролю за якістю продуктів, що надходять до закладу, умовами їх зберігання,  контролю за санітарно-протиепідемічним режимом харчоблоку, фактичним виконанням меню, контроль за якістю готової продукції.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора