A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За крадіжку та злочин проти життя і здоров’я особи винуватець отримав реальну міру покарання

Дата: 25.10.2022 10:01
Кількість переглядів: 85

За крадіжку та злочин проти життя і здоровя особи винуватець отримав реальну міру покарання

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами відкритого викрадення чужого майна (крадіжці), вчиненого в умовах воєнного стану та умисному заподіянні середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

У ході досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що у травні цього року, в умовах воєнного стану, мешканець Кам’янець-Подільського району, переслідуючи корисливий мотив, проник до чужого будинку та викрав бензопилу. Злочинними діями зловмисник завдав потерпілому майнової шкоди на загальну суму понад 2,5 тис. грн.

В подальшому, обвинувачений на скоєному не зупинився, та наприкінці травня 2022 року, будучи на підпитку, під час словесного конфлікту з місцевим жителем, причиною якого було спиртне, завдав потерпілому численні удари руками та ногами по обличчю та тулубу. Як наслідок, чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я, більш як 21 день.

Чемеровецький районний суд погодився з позицією прокурора щодо доведеності вини обвинуваченого та вироком суду визнав його винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст.185 КК України, ч. 1 ст. 122 КК України, призначив остаточне покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі. Викрадене майно, згідно рішення суду, повернуто власнику.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора