A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Дата: 06.12.2022 10:38
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Сьогодні День Збройних сил України ми зустрічаємо в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, для більшості з вас – це справа всього життя.

Впевнений, що перемога обов’язково буде за нами. Україна переможе в усіх протистояннях, бо має силу нескорених. Під захистом українських військових.

Тож, щиро дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Українським воїнам ми дякуємо за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини, мирно розбудовувати нашу країну. Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій. Бажаю усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими.

Здоров'я і благополуччя вам! Миру і злагоди!! Переконаний, що Україна переможе.

Слава Україні!

З найкращими побажаннямисільський голова Іван РОМАНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора