A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Напередодні Дня Святого Миколая та Нового року ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання

Дата: 16.12.2022 15:39
Кількість переглядів: 86

Напередодні Дня Святого Миколая та Нового року ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Цьогоріч, новорічне бажання одне на всіх – мир та спокій в рідній державі.

Новорічні свята усі завжди чекають з нетерпінням. Особливо ці свята люблять наші діти. Так приємно отримати омріяний пакуночок із сюрпризом. Дорослі стараються зробити усе щоб відволікти діточок від страшних реалій сьогодення, для того щоб казкові новорічні миті в житті дітей були незабутніми і чарівними. Тож до такого чудового дійства долучилося і керівництво нашої громади. Напередодні новорічних свят працівники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Орининської сільської ради привітали школярів та вихованців дитячих садочків з прийдешнім Новим Роком і Різдвом Христовим, побажали їм міцного здоров’я, щасливого дитинства, веселих канікул, добре вчитися, бути слухняними. Усі дітки отримали солодкі новорічні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора