Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільська ДПІ інформує!

Дата: 22.12.2022 08:11
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

В період дії військового стану в зв’язку з енергетичною кризою, під час аварійних, планових відключень енергопостачання в Центрах обслуговування платників відсутня технічна можливість приймання та реєстрації паперової звітності платників податків.

Звертаємо увагу на можливість подання податкової та іншої звітності в електронному вигляді.

Також пропонуємо подавати звітність завчасно, не залишаючи цю процедуру на граничні терміни подання декларацій.

Нагадуємо про переваги користування безкоштовним електронним сервісом Державної податкової служби України «Електронний кабінет» (ЕК). Сервісом можна скористатись з будь-якої точки та у будь-який час, маючи лише доступ до мережі Інтернет. Функціонування ЕК дозволяє вирішувати чимало питань в органах ДПС дистанційно, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що в цей складний період є особливо актуальним.

За допомогою цього сервісу можна здійснювати листування з органами ДПС в режимі on-line, формувати та надсилати електронні документи, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків та ін., перевіряти стан поданої звітності, вести документообіг та сплачувати податки в мережі Інтернет тощо.

Електронний кабінет платника податків працює цілодобово та є захищеним, персоналізованим, безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної податкової служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Картинки по запросу электронная цифровая подпись человечекВхід до приватної частини «Електронного кабінету» здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua з використання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) будь-якого Кваліфікованого надавача електронних послуг.

Для зручності платників податків  в податковій інспекції надається послуга отримання  Електронного цифрового підпису.

 

Звертатися за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Огієнка 74, каб.116,  тел. +380967682496.

 

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до ДПС за телефоном: 0-800-501-007 (напрямок «0»), або до Кам’янець-Подільської ДПІ  за телефоном 5-07-18..,.

 

 

 

Отримуйте інформацію щодо податкових зобов’язань в Електронному кабінеті

 

Кам’янець-Подільської ДПІ  інформує, що  для фізичних осіб – платників податків в Електронному кабінеті (шлях http:/cabinet.tax.gov.ua) надано он-лайн доступ (режим «ЕК для громадян» /Повідомлення про обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР)) до сформованих податкових повідомлень – рішень щодо сум нарахованих податкових зобов’язань з податку на майно.

Крім того, в режимі «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету платники податків – фізичні особи мають можливість перегляду даних щодо об’єкті рухомого та нерухомого майна, які є об’єктами оподаткування (земельні ділянки, житлові будинки, квартири, садові (дачні будинки), гаражі, легкові автомобілі тощо), відомості про які отримані з реєстрів інших державних органів та стосовно яких сформовані податкові повідомлення – рішення.

Також за необхідністю в Електронному кабінеті за допомогою сервісу «Стан розрахунків з бюджетом» фізичні особи можуть сплатити податки, збори, платежі та перевірити розрахунки сум податкових зобов’язань по таким податкам.

Отже, на сьогодні усі платники, яким сформовано податкові повідомлення – рішення, мають можливість скористатися зазначеним функціоналом з метою отримання інформації щодо податкових зобов’язань по земельному податку та по податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора