A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

22 грудня відбулося заключне у 2022 році засідання дев’ятнадцятої сесії Орининської сільської ради.

Дата: 24.12.2022 09:53
Кількість переглядів: 127

 

На порядок денний було винесено 18 питань, які попередньо розглядалися галузевими постійними комісіями ради. Серед найважливіших питань – затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2022 року; внесення змін до сільського бюджету на 2022 рік; затвердження сільського бюджету на 2023 рік.

Також на сесії затверджено та внесено зміни до ряду сільських Програм, що стосувалися, зокрема: освіти, соціального захисту населення та комунального господарства.

Серед земельних питань була погоджена низка традиційних питань: затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі; передачу громадянам України у приватну власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; передачі в оренду земельних ділянок комунальної форми власності.

В результаті обговорення з усіх питань були ухвалені відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті громади.

Зі звітом про свою діяльність у 2022 році виступив поліцейський офіцер громади Олег ГОРБАНЮК. У своєму виступі Олег Євгенович підкреслив, що робота ПОГа відбувається за принципом взаємодії поліції та громади, метою якої є найбільш ефективне попередження та вирішення проблем злочинності, загрози безпеки та спокою громадян. Ціль взаємодії – поліпшення якості життя всіх представників місцевого населення.

Сільський голова подякував депутатам за плідну, злагоджену роботу, за активну громадську позицію та небайдужість до долі Орининської територіальної громади і кожного її жителя та всім хто об’єднався перед обличчям спільної біди. «Всі ці місяці – ми були разом! Ми разом проводжали в останній путь наших Героїв і разом допомагали внутрішнім переселенцям. І тільки завдяки цьому ми відчуваємо єдність і силу боротись за Перемогу!» Іван Михайлович привітав усіх присутніх з прийдешніми святами, побажав усім найголовнішого – це МИРУ, про який ми всі мріємо, на який очікуємо з нетерпінням! Також міцного здоров’я і сімейного затишку. Щоб Новий рік і Різдвяна зоря принесли у кожну домівку щастя і достаток, добробут і тепло, надію та оптимізм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора