A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

СЕМІНАР ОСВІТЯН ГРОМАДИ З МЕТОДИСТАМИ ХОІППО

Дата: 11.01.2023 10:13
Кількість переглядів: 126

 

10 січня 2023 року на базі Кадиєвецького ліцею відбулася зустріч мобільної групи методистів ХОІППО з педагогічними працівниками Орининської територіальної громади. Тема зібрання: Компетентнісна освіта: від безпеки до якості - практичні інструменти реалізації освітніх завдань закладами освіти у 2022 – 2023 н. р.

Перед початком роботи семінару до учасників з вітальним словом звернулися Іван Романчук, голова Орининської сільської ради, Олена Пронозюк, начальник відділу освіти КТМС Орининської сільської ради, Інна Середа, директор Кадиєвецького ліцею.

Під час роботи семінару було проведено методичні зустрічі:

  • директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Компетентнісна освіта: від безпеки до якості. Реалізація пріоритетів 2022/2023 н.р.»( завідувачка НМЦ Кошка О.А.);
  • вчителів початкових класів з проблеми «Особливості педагогічної взаємодії та спілкування з учнями молодшого шкільного віку в умовах сьогодення» ( методист ХОІППО Антоніна Галас);
  • вчителів математики з питань реалізації компетентісного підходу в сучасній школі (методист ХОІППО Гринчук Л.В.);
  • педагогів-організаторів та голів шкільних методичних об’єднань класних керівників з проблеми «Ресурсна і психологічна підтримка освітнього процесу в період війни» ( завідувачка обласного навчально-методичного центру психологічної служби Жанна Страшнюк).

Вчителі фізичної культури мали змогу долучитись до семінару з питань впровадження нових варіативних модулів навчання на уроках фізичної культури у 5-6 класах НУШ на базі Кам’янець-Подільського ліцею ім. А.М. Трояна  №9 ( методист ХОІППО Віталій Шкарпета).

Вчителі української мови та літератури спілкувались в онлайн – режимі з методистом ХОІППО Світланою Манзюк. 

Робота секцій була надзвичайно продуктивною, освітяни громади активно долучались до обговорення актуальних питань.

На завершення роботи семінару усіх учасників Різдвяною колядкою привітали вихованці Орининської дитячої школи мистецтв.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора