A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Власникам об’єктів нерухомості про звірку з податковим органом

Дата: 27.01.2023 10:06
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Власникам об’єктів нерухомості про звірку з податковим органом

Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що фізичні особи - власники об’єктів нерухомості, для проведення звірки даних мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою.

У разі виявлення розбіжностей між даними контролюючих органів та даними, підтвердженими платником податку на підставі оригіналів відповідних документів, зокрема, документів на право власності, контролюючий орган за податковою адресою платника податку проводить перерахунок суми податку і надсилає (вручає) йому нове податкове повідомлення-рішення. Попереднє податкове повідомлення-рішення вважається скасованим (відкликаним).

Звертаємо увагу, що громадяни також можуть скористатися послугами сервісу «Електронний кабінет», в якому відображається інформація щодо сформованих податкових повідомлень-рішень та сум нарахованих податкових зобов’язань, в тому числі і  з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Вхід до приватної частини «Електронного кабінету» здійснюється через вебпортал ДПС з використанням кваліфікованого електронного підпису, або ж за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора