A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вітання із Великоднем!

Дата: 16.04.2023 13:27
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Дорогі жителі Орининської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання із світлим Воскресінням Христовим!

У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі.

Великдень – це свято любові та відродження, символ нашого спасіння. У цей день ми спільно молимо Бога наповнити наші серця благословенням та радістю, просимо Всевишнього захистити Україну та дарувати щастя та впевненість у майбутньому. Свято Великодня спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Усе зло світу перемагається тайною Воскресіння Христового, і під його промінням зникають страждання, хвороби та людська несправедливість, бо Христос переміг гріх і смерть!

Україна зустрічає Великдень не під мирним небом – жорстокий, безчесний агресор іде на нашу землю війною. Але пам’ятаймо, що Бог завжди на боці правди, а тому всі вороги українського народу приречені на поразку.

Щиро бажаю, щоб Ваші душі були багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай Великодні дзвони принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов, а нашій державі мир та добробут. Зичу, щоб Божа благодать ніколи не покидала ваші родини. Нехай Господь дарує всім радість, мир та злагоду!

Христос воскрес!

З найкращими побажаннями сільський голова Іван РОМАНЧУК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора