A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За реагування прокуратури територіальна громада зареєструвала право власності на нерухоме майно вартістю понад 20 млн грн

Дата: 26.04.2023 09:49
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

За реагування прокуратури територіальна громада зареєструвала право власності на нерухоме майно вартістю понад 20 млн грн

На виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, територіальною громадою зареєстровано право власності на нерухоме майно вартістю понад 20 млн грн.

Йдеться про будинок культури та протирадіаційне укриття загальною площею майже 1 000 квадратних метрів, які ще з 2018 року перебувають на балансі Староушицької селищної ОТГ.

Укриття є важливою спорудою цивільного захисту, яка при необхідності, у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів здатна розмістити до 280 жителів громади.

 Селищна рада впродовж 4 років не здійснила жодних дій щодо оформлення та державної реєстрації права власності на ці будівлі. Тому, реагуючи на порушення, прокурори звернулись до суду.

Хмельницький окружний адміністративний суд позовні вимоги задоволив в повному обсязі зобов’язавши селищну раду вжити заходів щодо оформлення та державної реєстрації права власності на зазначені об’єкти.

На даний час рішення суду виконано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора