A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбувся благодійний концерт Заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ «Все буде Україна»

Дата: 02.05.2023 13:47
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

Знакова подія відбулася 1 травня в Орининській територіальній громаді. У будинку культури с.Оринин, за ініціативи депутата районної ради, директора філії Кам’янець-Подільська ТОВ СП «НІБУЛОН» Сергія БОГАЧИКА, відбувся благодійний концерт Заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ «Все буде Україна».

В заході взяли участь творчі колективи, а також учні та педагоги закладів освіти громади.

В ході акції працював благодійний ярмарок, який частував відвідувачів різноманіттям смаколиків.

В залі панувала тепла, патріотично налаштована атмосфера. Учасники та відвідувачі концерту мали можливість _підтримати добровільними внесками Збройні Сили України. Адже захід - благодійний. У такий творчий спосіб організатори вирішили наближати Україну до перемоги! А кожна зібрана гривня буде передана на потреби наших мужніх захисників.

Усі кошти, які вдалося зібрати під час благодійного концерту, одразу ж були передані на придбання автомобіля для наших військових.

Від щирого серця висловлюємо слова подяки Олені БІЛОКОНЬ за незабутній візит та позитивні емоції. Дякуємо кожному, хто долучився до такої благородної та дійсно важливої справи! Наша сила - у нашому прагненні бути корисними своїй армії та державі!

Наближаємо перемогу разом! Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора