A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ЗА ЯКИХ УМОВ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ  НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД?

Дата: 15.05.2023 10:53
Кількість переглядів: 62

ЗА ЯКИХ УМОВ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

 НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ ПЕРІОД?

З травня 2023 року Пенсійний фонд України призначить житлові субсидії на неопалювальний період для більшості домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому опалювальному періоді.

Водночас житлова субсидія на наступний період буде призначена на підставі нової заяви та декларації домогосподарствам, до складу яких входять: внутрішньо переміщені особи; особи, які орендують житлове приміщення для проживання; особи, які зверталися за призначенням житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Також звернутися за продовженням житлової субсидії потрібно, якщо не всі зареєстровані в домогосподарстві особи проживають за місцем реєстрації. 

Житлові субсидії на наступний період буде призначено на підставі отриманої шляхом обміну інформації від організацій-надавачів послуг, зокрема, про забезпеченість громадян житлово-комунальними послугами за встановленими цінами, тарифами і розміром внесків/платежів на управління багатоквартирним будинком та комунальні послуги.

За відсутності необхідної інформації житлова субсидія на такі послуги призначатися не буде.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора