Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Тиждень фізичної культури та спорту!!!

Дата: 09.09.2023 16:02
Кількість переглядів: 104

З метою пропагування  здорового способу життя, ставлення до власного здоров’я як до найвищої цінності  в  Орининській громаді  пройшов Тиждень фізичної культури та спорту. Під час проведення тижня  робота  була спрямована на виховання в молоді ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, поглиблення базових знань з питань культури здорового способу життя і спорту, залучення дітей та молоді  до систематичних занять фізичною культурою; виховання  сміливості, наполегливості, витримки, виявлення кращих спортсменів  громади.   

Між учнівськими командами закладів загальної середньої освіти громади Приворотського, Кадиєвецького, Орининського, Чорнокозинецького ліцеїв відбулися спортивні змагання з міні – футболу. В командній боротьбі перше місце виборола команда футболістів Орининського ліцею, друге Приворотського ліцею та третє місце посіла команда Кадиєвецького ліцею.  Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку гри, згуртованість та дружбу.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань.                                                                            

Бажаємо усім, хто любить спорт, міцного здоров’я, наполегливості, наснаги та перемог!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора