Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Отримали гуманітарну допомогу від Кам’янець-Подільського центру соціальної підтримки

Дата: 23.11.2023 13:40
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Доба воєнного лихоліття зачепила, без винятку, всі категорії населення. А деяким родинам жити стало зовсім не солодко. Якщо сьогодні органи місцевого самоврядування і державної влади більше уваги звертають на внутрішньо переміщених осіб, надаючи їм всебічну допомогу, то проблеми сільських жителів відсуваються все далі і далі на задній план. Значна кількість місцевого населення опинилась у категорії сімей, що потрапили у складні життєві обставини. Фінансові, матеріальні та інші проблеми дошкуляють вже зовсім не на жарт. На жаль, ресурс громад не завжди сприяє у вирішенні соціальних і гуманітарних питань. А у першу чергу страждають ті, хто найближче.

Щоб покращити ситуацію із забезпеченням місцевого населення, голова Орининської сільської ради Іван РОМАНЧУК звернувся до голови Кам’янець-Подільської районної ради Михайла СІМАШКЕВИЧА з проханням допомогти вразливим категоріям мешканців із місцевого населення.

Очільник району відреагував миттєво. Уже наступного дня до Оринина була доставлена допомога у розрахунку на п’ятдесят осіб продуктами харчування, миючими засобами та ін. від Кам’янець-Подільського центру соціальної підтримки. Її доправили особисто директор Центру Яна МЕЛЬНИЧУК та її заступник Віра КОВАЛЬ.

Від Орининської сільської ради звучить щира подяка благодійникам за розуміння і підтримку. Дай Вам Боже здоров’я, миру та усіх гараздів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора