Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Під головуванням сільського голови Івана РОМАНЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 01.05.2024 09:19
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

30 квітня 2024 року під головуванням сільського голови Івана РОМАНЧУКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

У ході засідання виконкому було розглянуто та прийнято ряд важливих рішень, що стосувалися:

- взяття на квартирний облік дітей позбавленої батьківського піклування;

- затвердження висновку про доцільність надання послуги з догляду на непрофесійній основі;

- надання дозволу на вихід з особистого селянського господарства;

- затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються відділом з організації Центру надання адміністративних послуг Орининської сільської ради;

- внесення змін до рішення виконавчого комітету № 1 від 18 січня 2024 року «Про затвердження видів суспільно-корисних робіт та переліку об'єктів для їх виконання на яких порушники виконуватимуть громадські безоплатні роботи»;

- затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають знесенню та надання дозволу КП «Лебідь» Орининської сільської ради на знесення аварійних дерев.

Зокрема, сільський голова та начальник відділу фінансів ознайомили членів виконавчого комітету з підсумками виконання місцевого бюджету громади за січень-березень 2024 року, безпосередньо щодо обсягів мобілізації доходів за основними джерелами формування бюджету, а також щодо основних напрямків та обсягів здійсненого фінансування протягом звітного періоду за затвердженим кошторисом видатків. Після ознайомлення із зазначеною інформацією сільський голова запропонував членам виконкому підтримати відповідне рішення та направити Звіт про виконання бюджету на розгляд чергової сесії сільської ради.

Засідання виконавчого комітету пройшло у конструктивному руслі. Усі питання порядку денного було розглянуто та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитися тут на офіційному сайті Орининської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора