A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОСЛУГИ, НА ЯКІ НАДАЄТЬСЯ ЖИТЛОВА СУБСИДІЯ

ПОСЛУГИ, НА ЯКІ НАДАЄТЬСЯ ЖИТЛОВА СУБСИДІЯ

ПОСЛУГИ, НА ЯКІ НАДАЄТЬСЯ ЖИТЛОВА СУБСИДІЯ Відповідно до пункту 1 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, житлова субсидія надається на такі послуги:    - управління багатоквартирним будинком;    - постачання та розподілу природного газу;    - постачання та розподілу електричної енергії,    - постачання теплової енергії;    - постачання гарячої води;    - централізоване водопостачання;    - централізоване водовідведення;    - поводження з побутовими відходами;    - витрати на оплату абонентського обслуговування за комунальними послугами;    - витрати на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива (за умови використання в житловому приміщенні пічного опалення).

09:12 20.10.2023

ЯКІ ПІЛЬГИ НА ОПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ МАЄ ВДОВА ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ?

ЯКІ ПІЛЬГИ НА ОПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ МАЄ ВДОВА ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ?

ЯКІ ПІЛЬГИ НА ОПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ МАЄ ВДОВА ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ? Пільги, що надаються вдові загиблого Захисника України, визначено статтею 15 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Однією з пільг є 50-відсоткова знижка на оплату комунальних послуг.

09:36 13.10.2023

СУБСИДІЯ ТА ПІЛЬГА: ЩО СПІЛЬНОГО ТА В ЧОМУ РІЗНИЦЯ?

СУБСИДІЯ ТА ПІЛЬГА: ЩО СПІЛЬНОГО ТА В ЧОМУ РІЗНИЦЯ?

СУБСИДІЯ ТА ПІЛЬГА: ЩО СПІЛЬНОГО ТА В ЧОМУ РІЗНИЦЯ? Чимало громадян плутають такі поняття як “житлова субсидія” та “пільга на житлово-комунальні послуги” і навіть часто вважають, що це різні назви однієї і тієї ж виплати.

09:35 13.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора