A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном           Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги. Щоб отримати допомогу від Фонду з-за кордону, необхідно звернутись до місцевого лікаря у країні, де ви перебуваєте, та отримати документальне підтвердження факту тимчасової непрацездатності. Фахівці Міністерства охорони здоров’я України спростили процедуру – тож лікар в Україні зможе створити для вас медичний висновок дистанційно, на підставі іноземної виписки чи довідки із зазначеним діагнозом. Після створення медвисновку е-лікарняний сформується автоматично для всіх працевлаштованих – такий створений без особистого прийому лікарняний є підставою для отримання допомоги від Фонду соціального страхування України.

08:42 15.06.2022

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування - цивілізована легалізація активів              Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області нагадує,  що з 21.07.2021 набрав чинності Закон України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» (далі – Закон № 1539).

15:10 10.06.2022

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Триває кампанія одноразового(спеціального) добровільного декларування  Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області  нагадує, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, мають можливість добровільно їх задекларувати та сплатити одноразовий збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

14:34 03.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора