A A A K K K
для людей із порушенням зору
Орининська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту

Конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Залісько – 1 гімназії

 Керуючись Законом України «Про повну загальну середню освіту» та   Положенням про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти Орининської сільської ради, з 27 серпня по  7 жовтня 2021 року тривав конкурс на заміщення вакантної посади  директора Залісько – 1 гімназії.

15:00:29 13.10.2021

Свято в Шустівцях

   Урочиста  атмосфера панувала 18 вересня у с. Шустівці, бо у цей день шустівчани святкували храмове свято.

08:50:09 21.09.2021

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

   Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

13:45:12 16.09.2021

Святкування дня фізичного виховання та спорту!

   З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в Україні,  спортивні турніри, конкурси, цікаві естафети проводились у всіх навчальних закладах  Орининської сільської ради. Школярі з радістю долучились до усіх заходів, залюбки брали участь у різноманітних змаганнях, тішились заслуженими перемогами.

15:03:09 10.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора